Joukkuevoimistelu

Valkeakosken Voimistelijat tarjoaa laadukasta valmennus- ja harrastetoimintaa joukkuevoimistelussa. Vasemmalta avautuvasta valikosta löydät lisätietoa sekä harrasteryhmistä että valmennustoiminnasta.


Laji tuotiin takaisin Valkeakoskelle vuonna 2013, jonka jälkeen lajin harrastusmahdollisuuksiin on panostettu. Joukkueiden määrä lisääntyy tasaisesti ja harrastajia on jo paljon. Tervetuloa rohkeasti mukaan joukkuevoimistelun pariin!

Miten mukaan joukkuevoimisteluun?

Mukaan joukkuevoimistelutoimintaan pääset pääasiassa avoimien harrasteryhmien kautta. Harrasteryhmiin ilmoittaudutaan normaalisti ilmoittautumisohjelman kautta. Harrasteryhmistä on mahdollisuus nousta mukaan valmennusryhmiin.
Tutustu muihin avoimiin joukkuevoimistelun harrasteryhmiin täältä.
Joukkuevoimisteluryhmä Karamellit

Avoin valmennusryhmä on syksyllä 2021 aloittanut Karamellit. Ryhmä on tarkoitettu vuosina 2015-2016 syntyneille voimistelijoille. Tervetuloa mukaan kaikki  uudet joukkuevoimistelijat. Ryhmään ilmoittaudutaan mukaan kuten harrasteryhmiin 13.8. alkaen. Lue lisää Karamelleista. 
Koronaohjeistus

Koronaviruksen hillitsemiseksi noudatamme THL:n, Olympiakomitean, Suomen Voimisteluliiton ja seuran hallituksen antamia linjauksia. Koronaohjeistuksen keväälle 2021 löydät täältä.

Tiedustelut:
Ida Harju, 044 984 1474
ida.harju@vavo.fi
Lajipäällikkö, joukkuevoimistelu

Joukkuevoimistelun Lajiesittely Voimisteluliiton sivulla