Valmennustoiminnan käytännön periaatteet

1. Valmennusmaksut kaudella 2021-2022


Valmennusmaksut jakaantuvat kahteen osaan: peruskausi (elokuu-huhtikuu) ja kesäkauteen (toukokuu-heinäkuu). Kausimaksu sisältää arkiharjoittelusta ja kilpailutoiminnasta tulevat valmennuskustannukset sekä harjoitussuunnitelmat. Kausimaksu maksetaan aina yhdeltä kaudelta kokonaan, eikä sitä palauteta/hyvitetä mahdollisessa kesken kauden tapahtuvassa lopettamisessa.

Joukkue:

H/ vko

Elokuu-huhtikuu

Toukokuu-heinäkuu

Karamellit

2,5 h

245€

85€

Piparmintut     

4,5 h

275€

85€

Inkiväärit Adelia

5,5h

275€

85€

Inkiväärit Ariel

7h

325€

85€

Indigo

7,5h

325€

85€

Selenites

9,5h

345€

85€

Valmennusmaksut eivät sisällä VaVon jäsenmaksua (20€), varusteita, leirejä tai kilpailumatkoja, nämä laskutamme erikseen. Jos olet sekä joukkuevoimistelun sekä aerobicin harrastaja ota yhteyttä toimistoon.


2. Koreografiamaksut

Maksu sisältää korvauksen kilpailuohjelmaan käytetyn ajan korvaamisesta koreografian tekijälle/ tekijöille. Koreografi on seuran valmentaja. Summa jaetaan kilpailuohjelmaan osallistuvien voimistelijoiden kesken.

Stara -ohjelma75€
Alle 12v. kilpailuohjelma100€
Yli 12v. kilpailuohjelma120€
Musiikin miksaus20€

Seuran ulkopuolelta ostetun koreografian hinta sovitaan erikseen valmennusryhmän kanssa.
3. Lisenssi ja vakuutukset

Kilpailulisenssi ja vakuutukset otetaan Voimisteluliiton järjestelmän kautta. Lisenssi otetaan vuosittain ja se on voimassa aina kauden 1.9.-31.8. Lisenssien myynti kaudelle 2021/2022 alkaa viikon 34 aikana. Joukkueenjohtajat tiedottavat ryhmiä, kun voit ostaa lisenssin. 

Lisenssien hinnat 2021/2022:
Stara-lisenssi 10,50€
Harraste-lisenssi (harrastesarjat) 20€
Kilpa B -lisenssi (8-10v, 10-12v ja muut kilpasarjat) 50€
Kilpa A -lisenssi (SM-sarjat) 70€


Lisenssin kautta hankittavan vakuutuksen hinta on 42€ (Stara-vakuutus 3,50€). On myös mahdollista ottaa oman vakuutusyhtiön kautta vakuutus, huomioittehan tässä tapauksessa, että vakuutus kattaa kilpailutoiminnan ja kilpailuun tähtäävän harjoittelun. Vakuutuksen kanssa hankittava OP Pohjolan Sporttiturva-vakuutus mm. kattaa nämä. Lisenssiasioissa ota yhteyttä joukkueen vastuuvalmentajaan.

Huom! Seura ei voi ilmoittaa voimistelijoita Voimisteluliiton kilpailuihin, ellei lisenssi ole otettu ja maksettu.

Lisää tietoa lisenssistä ja Sporttiturva-vakuutuksesta täältä.

4. Seuran varusteet

Voimistelijoilla kisoissa yllään yhtenäiset seuravaatteet. Edustusasu koostuu Nonamen verkka-asusta (sinivalkoinen takki, tummansiniset housut). Virallinen harjoitusasu kilpailuissa on Nonamen seuratoppi ja mustat pitkät trikoot.  Seuravaatteet ovat käytössä vähintään 3 vuotta, joten omaa varastoa voi täydentää kaksi kertaa vuodessa avattavassa seurakaupassa. Lisätietoja seuravarusteista ja seurakaupasta täältä.


5. Epäasiallinen käyttäytyminen / kiusaaminen valmennusryhmissä

Valmennusryhmillä on yhteinen kolmiportainen käytäntö miten epäasialliseen käyttäytymiseen puututaan harjoitusten yhteydessä.

  1. Valmentaja keskustelee harjoituksissa tilanteeseen liittyvien henkilöiden kanssa.
  2. Valmentaja + seuran työntekijä keskustelevat tilanteeseen liittyvien voimistelijoiden sekä heidän huoltajiensa kanssa (Keskustelutilaisuuden yhteydessä annetaan varoitus, jos epäasiallinen käytös ei lopu on rangaistuksena treenikielto).
  3. Treenikielto 2 viikkoa, minkä jälkeen päätetään jatkotoimenpiteistä.

Myös Et ole yksin-palvelussa saa apua ja tukea jos on kohdannut epäasiallista käyttäytymistä, seksuaalista tai muuta väkivaltaa urheiluharrastuksessa. Palveluun voi ottaa yhteyttä nimettömästi.

---

Kun voimistelija aloittaa joukkuevoimistelun valmennusryhmässä, sitoutuu hän (ja huoltajat mikäli voimistelija on alaikäinen) noudattamaan näitä valmennustoiminnan periaatteita sekä Suomen Voimisteluliiton eettisiä ohjeistuksia sekä kilpailu- ja kurinpitosääntöjä (lue lisää).


Yhteystiedot
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Joukkuevoimistelun lajipäällikkö Ida Harju, 044 -984 1474 , ida.harju@vavo.fi
Joukkuevoimistelun tiiminvetäjä Anna Notkola: 040-7215882
Kaikki laskutukseen liittyvät asiat: laskut(at)vavo.fi