Valmennustoiminnan käytännön periaatteet

1. Valmennusmaksut kaudella 2020-2021

Valmennusmaksu kattaa harjoitukset elokuusta heinäkuuhun. Valmennusmaksu sisältää harjoitukset, harjoitussuunnitelmat, ohjelman koreografian ja musiikin. Valmennusmaksu maksetaan aina yhdeltä kaudelta kokonaan, eikä sitä palauteta/hyvitetä mahdollisessa kesken kauden tapahtuvassa lopettamisessa.

Piparmintut     

200€

Piparmintut lisätreeni     

40€

Inkiväärit Adelie240€
Inkiväärit Ariel

300€

Indigo

260€

Selenites

400€

Valmennusmaksut eivät sisällä VaVon jäsenmaksua (20€), varusteita, leirejä tai kilpailumatkoja, nämä laskutamme erikseen. Jos olet sekä joukkuevoimistelun sekä aerobicin harrastaja ota yhteyttä toimistoon.


2. Lisenssi ja vakuutukset

Kilpailulisenssi ja vakuutukset otetaan Voimisteluliiton järjestelmän kautta. Lisenssi otetaan vuosittain ja se on voimassa aina kauden 1.9.-31.8. Lisenssien myynti kaudelle 2020/2021 alkaa viikon 34 aikana. Joukkueenjohtajat tiedottavat ryhmiä, kun voit ostaa lisenssin. 

Lisenssien hinnat 2020/2021:
Stara-lisenssi 10,50€
Harraste-lisenssi (harrastesarjat) 20€
Kilpa B -lisenssi (8-10v, 10-12v ja muut kilpasarjat) 45€
Kilpa A -lisenssi (SM-sarjat) 65€
Lisenssin kautta hankittavan vakuutuksen hinta on 76€ (Stara-vakuutus 3,50€). On myös mahdollista ottaa oman vakuutusyhtiön kautta vakuutus, huomioittehan tässä tapauksessa, että vakuutus kattaa kilpailutoiminnan ja kilpailuun tähtäävän harjoittelun. Vakuutuksen kanssa hankittava OP Pohjolan Sporttiturva-vakuutus mm. kattaa nämä. Lisenssiasioissa ota yhteyttä joukkueen vastuuvalmentajaan.

Huom! Seura ei voi ilmoittaa voimistelijoita Voimisteluliiton kilpailuihin, ellei lisenssi ole otettu ja maksettu.

Lisää tietoa lisenssistä ja Sporttiturva-vakuutuksesta täältä.


3. Seuran varusteet

Voimistelijoilla kisoissa yllään yhtenäiset seuravaatteet. Edustusasu koostuu Nonamen verkka-asusta (sinivalkoinen takki, tummansiniset housut). Virallinen harjoitusasu kilpailuissa on Nonamen seuratoppi ja mustat pitkät trikoot.  Seuravaatteet ovat käytössä vähintään 3 vuotta, joten omaa varastoa voi täydentää kaksi kertaa vuodessa avattavassa seurakaupassa. Lisätietoja seuravarusteista ja seurakaupasta täältä.


4. Epäasiallinen käyttäytyminen / kiusaaminen valmennusryhmissä

Valmennusryhmillä on yhteinen kolmiportainen käytäntö miten epäasialliseen käyttäytymiseen puututaan harjoitusten yhteydessä.

  1. Valmentaja keskustelee harjoituksissa tilanteeseen liittyvien henkilöiden kanssa.
  2. Valmentaja + seuran työntekijä keskustelevat tilanteeseen liittyvien voimistelijoiden sekä heidän huoltajiensa kanssa (Keskustelutilaisuuden yhteydessä annetaan varoitus, jos epäasiallinen käytös ei lopu on rangaistuksena treenikielto).
  3. Treenikielto 2 viikkoa, minkä jälkeen päätetään jatkotoimenpiteistä.

Myös Et ole yksin-palvelussa saa apua ja tukea jos on kohdannut epäasiallista käyttäytymistä, seksuaalista tai muuta väkivaltaa urheiluharrastuksessa. Palveluun voi ottaa yhteyttä nimettömästi.

---

Kun voimistelija aloittaa joukkuevoimistelun valmennusryhmässä, sitoutuu hän (ja huoltajat mikäli voimistelija on alaikäinen) noudattamaan näitä valmennustoiminnan periaatteita sekä Suomen Voimisteluliiton eettisiä ohjeistuksia sekä kilpailu- ja kurinpitosääntöjä (lue lisää).


Yhteystiedot
Joukkuevoimistelun tiiminvetäjä Anna Notkola: 040-7215882
Kaikki laskutukseen liittyvät asiat: laskut(at)vavo.fi