Harrasteen syyskausi alkaa 4.9., ilmoittautumiset käynnistyvät 15.8. klo 12

10.8.2023

Kesää on vielä jäljellä, mutta syyskausi kolkuttelee jo oven takana. Reilu 3 viikkoa ja syyskausi vierähtää käyntiin tutulla kokeiluviikolla. Maksutonta Voimisteluviikkoa vietetään 4.-10.9. kaikissa meidän ryhmissä (pl. vesijumppa ja täynnä olevat lasten ja nuorten ryhmät), tule siis rohkeasti kokeilemaan meidän tunteja ja valitse itsellesi tai lapsellesi mieluisin harrastus. 

Kurkkaa aikuisten tarjonta täältä

Kurkkaa lasten ja nuorten tarjonta täältä 

Ilmoittautuminen alkaa myClubissa sekä VaVon toimistolla 15.8. klo 12:00. Jos sinulla on jo tunnukset myClubiin, ei niitä tarvitse uudestaan tehdä. Uudet käyttävät voivat rekisteröityä jo nyt, helpotat ja nopeutat ilmoittautumista, kun tunnukset ovat olemassa. Tutustu myClubiin täällä

UUTTA MYCLUBISSA
Olemme ottaneet käyttöön uuden ominaisuuden myClubissa ja aikuisjumpparit löytää jatkossa helpommin sähköisen jumppakortin! Avaa myClub, klikkaa etusivulla vihreää ruutua "Jäsenkortit" ja saat avattua ostamasi jumppakortin tästä. Tunnin alussa näytät tätä korttia ohjaajalle, hän lukee qr-koodin omalla laitteellaan. Myös 10-kortit luetaan jatkossa tätä kautta, luovumme syksyn aikana vanhoista pahvisista korteista. Lapset eivät tarvitse jumppakorttia, ohjaaja näkee ilmoittautumiset suoraan myClubista. 

TERVETULOA LIIKKUMAAN HYVÄSSÄ SEURASSSA!