AIKUISTEN SISÄKAUSI ODOTTAA ALKUAAN, SITÄ ENNEN JUMPATAAN MONIPUOLISESTI ULKONA

1.2.2022

AIKUISTEN SISÄKAUSI ODOTTAA ALKUAAN, SITÄ ENNEN JUMPATAAN MONIPUOLISESTI ULKONA

Aikuisten sisäryhmäliikunnan ja perheliikunnan odotellessa vielä käynnistymistään pääsee jumpalle ulkosalla. Tällä hetkellä sisätilojen rajoitukset ovat voimassa 4.2. asti, ilmoitamme tarkemmin kauden startista sisätiloissa. 45 minuutin ulkojumppaa on seuraavasti

Ma 31.1. klo 18 Kahvakuula VaVo sali/Heidi
Ke 2.2. klo 18 Hyvä olo jumppa Sorrila koulu pihassa / Reet

To 3.2. klo 10 Kävelytesti,  VaVo sali + yhteinen kävelylenkki riippusilloilla/Heidi


Huom! Jos on liian liukasta, tai keli muutoin hurja saatamme perua ulkojumpan. Tieto peruutuksesta löytyy nettisivuiltamme sekä somekanaviltamme.
Lisäksi Sinulle VaVon jäsenenä on käytettävissä useita kotijumppia Solidsportin kautta. https://solidsport.com/online-jumpat-vavo/latest
Olemme jälleen lisänneet sivuille uusia kotitreenejä.

VARAA VAVO SALI ITSELLESI
Onko sinulla voimassa oleva aikuisten/eläkeläisten/opiskelijan jumppakortti tai kymppikortti? Nyt voit varata maksutta VaVo salin omaan käyttöösi ja tulla omatoimijumpalle! Salilta löytyy paljon erilaisia välineitä, kuten kahvakuulia, jättipalloja, käsipainoja ja voimatankoja, joilla saat halutessasi lisätehoja jumppaan. Voit tehdä treenin oman mielen mukaan tai valita kolmesta valmiiksi suunnitellusta jumpasta jonkun; kehonhuolto, kuntojumppa tai tehotreeni.
Salilta löytyy myös monipuolista tekemistä perheen pienimmille, joten ota vaikka lapset mukaan ja tulkaa yhdessä jumpalle! Tarjous voimassa aikuisten ja eläkeläisten jumppakorttien haltijoille.
Salin voi varata arkisin klo 10-15, tunniksi kerrallaan. Varaa aikasi sähköpostitse: heidi.raatikainen@vavo.fi

Mukavia jumppahetkiä!