Lipunmyynti Joukkuevoimistelun VaVo Cupiin auki!

21.11.2021

Järjestämme Joukkuevoimistelun VaVo Cup kilpailun Valkeakosken liikuntahallissa 27.11. klo 10:30 alkaen. Päivän aikana nähdään lähes 900 voimistelijaa ja upeita voimisteluohjelmia.  Lisätietoja.

Liput 
Yli 12v. henkilöt 1 blokki 10 €/henkilö tai koko päivän lippu 15 €/henkilö

Lapset alle 12v. on 5€/päivä

Otamme yleisöä sisään max 300 henkilöä / blokki. Voit varata liput nyt ja maksaa ne ennakkoon Mobilepaylla numeroon 96517 (kirjoita tekstikenttään JV CUP ja lippujen määrä).  Maksamalla liput ennakkoon nopeutat lippujen ostamista ja tarkistamista kisahallilla. Varaamasi lipun/-t voi maksaa myös kisahallilla lipunmyyntiin maksukortilla tai Mobilepaylla.
 
HUOM!! Emme vastaanota käteistä kisapaikalla. Näyttämällä Mobilepayn kuittia järjestyksenvalvojalle pääset sisään kisahalliin. 

Lippujen myynti ennakkoon 16.11.-25.11. Liput myydään varausjärjestyksessä. Ilmoitamme näillä sivuilla, mikäli jokin blokki on loppuunmyyty.  On hyvä huomioida, että Pirkanmaa on koronan leviämisvaiheessa. Mikäli alueellisia kokoontumisrajoituksia tulee voimaan, otamme tarpeen vaatiessa käyttöön koronapassin, jotta kilpailua ei tarvitse perua tai viedä läpi ilman yleisöä. Tiedotamme asiasta näillä sivuilla, mikäli tilanne muuttuu nykyisestä.