Syksyn 2022 tuntikalenterit on julkaistu!

5.7.2022


Olemme julkaisseet uudet tuntikalenterit niin aikuisille kuin lasten ja nuorten ryhmille. Tutustu sisältöihin ja löydä itsellesi tai koko perheelle uusi harrastus! Tuntikalenterit jaetaan kotitalouksiin elokuun alussa, mutta voit ladata täältä kalenterit jo nyt talteen. 

Teetimme keväällä tyytyväisyyskyselyn ja kuuntelimme sieltä saatuja palautteita. Kiitos kaikille kyselyyn vastanneille! Toiveena oli mm. vauvatreeniä, toiminnallista treeniä sekä kuntosaliharjoittelua. Iloksenne voimme ilmoittaa, että nämä löytyvät uudesta tuntikalenterista.

Koulujen vanhat salit saivat huutia palautteissa ja aktivoiduimme saliasiassa; olemme vuokranneet vanhan postin tilat Koulukatu 1:stä ja tehneet tilaan tunnelmallisen ja viihtyisän treenitilan. Tule tutustumaan uuteen tilaan avointen ovien päivään 2.9. klo 17:00-18:30. Samalla voit ostaa myös jumppakortin itsellesi. 

Lasten ja nuorten tunneilla on jälleen kattava tarjonta: Löydät kaikkiaan 28 viikkotuntia perheliikunnasta tempputunteihin. Uutuutena meillä alkaa kaksi uutta soveltuvan liikunnan ryhmää: Neppikset 7-10v. ja Soveltava tanssi 7-12v. Ryhmät ovat suunnattu lähinnä ADHD lapsille ja nuorille. 

Tutustu tarkemmin tuntisältöihin:

aikuisten tunnit 
lasten ja nuorten tunnit 

Hinnat ja ilmoittautuminen 

Tervetuloa mukaan!