Tule mukaan mahdollistamaan huhtikuun kilpailutapahtumia!

1.3.2023


Valkeakosken Voimistelijat järjestää huhtikuulla kaksi kilpailutapahtumaa: joukkuevoimistelun VaVo Cup -kilpailun 2.4. ja kilpa-aerobicin VaVo Cup & EM-karsintakilpailun 15.-16.4.2023 Valkeakosken Liikuntahallilla. Viikonloppujen aikana tapahtumassa nähdään satoja urheilijoita tukijoukkoineen ja liikunnan ystäviä sekä päästään nauttimaan upeista suorituksista!

Kaikki apu kilpailujen järjestämisessä on arvokasta ja siksi kutsummekin Sinut kanssamme mahdollistamaan tapahtumaa. Tule mukaan vaikka tunniksi tai kahdeksi oman aikataulusi mukaan. Kaikki toimitsijavuoron tekevät pääsevät maksutta yleisöksi molempiin kotikisoihin. 

Tuttuun tapaan tarvitsemme kilpailuihin innokaita apukäsiä eri rooleihin. Esimerkiksi ensiapuun, kisainfoon, siivoukseen ja tulospalveluun tai musiikinsoittoon, lipunmyyntiin, sisäänheittäjiksi, rajatuomareiksi, moppitytöiksi, buffettiin, somistukseen ja purkuun.  Alla olevan lomakkeen kautta voit ilmoittautua mukaan tapahtumiin! Lisätietokenttään voit halutessasi laittaa toiveita mihin tehtäviin haluaisit / et haluaisi, tai mihin juuri Sinulla on erityistä osaamista. Toivomme ilmoittautumista 15.3. mennessä.


Ilmoittaudun mukaan: