Ilmoittautuminen harrasteryhmiin alkaa maanantaina 3.8. klo 12

27.7.2020 klo 08:00


Valmennusryhmien ilmoittautuminen alkaa ma 17.8. Tutustu harrastetarjontaamme näillä sivuilla ja tee ilmoittautuminen heti ilmoittautumisten alettua.

Syyskauden tuntikalenterit on julkaistu heinäkuun alussa, joko olet löytänyt itsellesi tai perheellesi uuden harrastuksen? 

Kaikkiin harrasteryhmiin ilmoittautuminen alkaa maanantaina 3.8. klo 12:00. Kilpa-aerobicin ja joukkuvoimistelun valmennusryhmiin ilmoittautuminen alkaa aiemmin ilmoitetusta poiketen vasta ma 17.8.

Voit tehdä ilmoittautumisen netin kautta tai tulemalla VaVon toimistolle (Mottitie 2). Sähköinen ilmoittautuminen toimii jäsenrekisteri Hoikan kautta. Jos olet ollut jäsenenä edellisellä kaudella ei sinun tarvitse luoda itsellesi uusia tunnuksia, vaan vanhat ovat toiminnassa. 

Ilmoittaudu Hoikaan suoraan tästä

Jos olet uusi jäsen, tee ennen ilmoittautumista rekisteröintisi tästä

HUOM! Alaikäinen lapsi ei voi ilmoittautua itse jumpalle, vaan hänen tarvitsee olla täysi-ikäisen huoltajan alikäyttäjä. Ohjeet alikäyttäjän luomiseen löydät täältä

Jumppakortin voit valita haluatko sähköisenä kännykkään vai muovisen jumppakortin. Sähköinen kortti lähetetään kännykkääsi, muovisen kortin saa toimistoltamme. Lapsille ja nuorille ei tule erillistä jumppakorttia. 

Voit vielä tutustua tarjontaamme:

lapset ja nuoret 

aikuiset 

Tervetuloa liikkumaan kanssamme!