Valkeakosken Voimistelijat Joukkuevoimistelun ELIXIRIA Cupissa 21.-22.11. Tampereella

24.11.2020

Selenites
Selenites
Arrosa
Arrosa
Rosat
Rosat
Inkiväärit Ariel
Inkiväärit Ariel
Piparmintut Timantit
Piparmintut Timantit
Piparmintut Tähdet
Piparmintut Tähdet

Selenites pronssille Elixiria Cupissa.

Joukkuevoimistelujoukkeet kilpailivat jälleen viikonloppuna Tampereella, nyt Elixia Cupissa Vuoreksessa.

 

Parhaaseen suoritukseen ylsi 12-14 vuotiaiden harrastesarjassa Selenites -joukkue yltäen kategoriaan 2, jolla joukkue ylsi jälleen mitaleille, nyt sijoitus kolmas pistein 16.00, joka oli kauden toiseksi paras. "Suoritus oli nyt tarkempi, kuin kolme viikkoa sitten, joka näkyi pisteissä", kommentoi valmentaja Anna Notkola. Joukkue päättää kisakauden ensi viikonloppuna kilpasarjojen mestaruuskisoissa. 

 

Arrosa kilpaili 10-12-vuotiaiden sarjassa kauden viimeisen kilpailunsa kauden parhaalla suorituksella. Suoritus riitti kategoriaan 8. 

Rosat kilpaili viimeistä kertaa 8-10 - vuotiaiden sarjassa tuloksena kategoria 7. Erityisen mukavaa kilpailupäivässä oli iloinen joukkuehenki sekä sujuvat ja turvalliset kisajärjestelyt.

 

Inkiväärit Ariel osallistui kilpailussa 8-10-vuotiaiden sarjaan ja saavutti tällä kertaa kategorian 6. Suorituksessa oli muutamia virheitä taito-osissa, sekä eriaikaisuutta, jotka hyvästä ja iloisesta kokonaisuudesta huolimatta laskivat pisteitä. Tämä oli joukkueen viimeinen kilpailu ”Mustan kissan tango” esityksellä. Seuraavaksi joukkue suuntaa katseensa kohti kevään kilpailukautta ja uutta ohjelmaa. 

 

Seuran nuorin joukkuevoimistelu ryhmä Piparmintut joukkueilla Timantit ja Tähdet esiintyivät Stara-sarjassa. Tytöt ovat 6-7 -vuotiaita. Jännitystä oli ilmassa, mutta molemmat ryhmät suorittivat ohjelmansa oikein mallikkaasti. Tämä oli Piparmintuille toinen esiintyminen tänä syksynä ja seuran joulunäytös on vielä edessä. "Kivaa oli, vaikka aluksi jännitti", tytöt kommentoivat suorituksen jälkeen. 

Kaikki kilpailuiden tulokset löytyvät täältä.