Koronavirukseen liittyvät ohjeet ja menettelyt

Valkeakosken Voimistelijat ry seurana toimii vastuullisesti noudattaen THL:n, Suomen Voimisteluliiton, Olympiakomitean sekä seuran hallituksen linjauksia harrastustoiminnan osalta. 

Suosittelemme, että kaikki jäsenemme ja toimijamme lataavat THL:n  Koronavilkku-sovelluksen osoitteesta www.koronavilkku.fi.

Noudatamme 7.1.2022 AVI:lta saatua päätöstä, jonka mukaisesti aikuisten ryhmäliikunta on tauolla 4.2.2022 asti.

Lapsille ja nuorille suunnattu toiminta toteutetaan suunnitelmien mukaisesti, tehostetut terveysturvallisuustoimenpiteet huomioiden. Kevätkausi alkoi suunnitellust 10.1. kaikissa lasten ja nuorten harrasteryhmissä. Perheliikuntaryhmät aloittaa 7.2.2022.

TOIMITAAN YHDESSÄ NÄIN KORONAVIRUKSEN LEVIÄMISEN ESTÄMISEKSI

  • Tulethan jumpalle ja harjoituksiin vain terveenä.
  • Tullessasi jumppasalille, pesethän ensimmäisenä kädet ja käytät käsidesiä. Huolehditaan yhdessä hyvästä käsihygienista.
  • Huolehdithan jumpilla mahdollisuuksien mukaan turvaväleistä. Vältä lähikontaktia muiden jumppareiden tai ohjaajan kanssa. 
  •  Tulethan tunneille valmiiksi sisäliikuntavaatteisiin pukeutuneena. Vältämme tarpeetonta pukuhuoneiden käyttöä.
  • Odotathan mieluiten ulkotiloissa. Pienten lasten vanhemmat voivat kuitenkin tulla sisätiloihin maskia käyttäen auttamaan lasta pukeutumisessa.
  • Käytäthän maskia. Suosittelemme kaikkien yli 12-vuotiaiden käyttävän maskia jumpalle tullessa ja sieltä lähtiessä
  • Toistaiseksi emme vaadi koronapassin näyttämistä tunneillamme. 

Palvelulupaus

Mikäli toimintamme keskeytyy koronaviruksen johdosta, voit tehdä meille perustellun kausimaksujen hyvityspyynnön. Lähtökohtaisesti emme maksa hyvitystä, jos toimintamme on ollut keskeytyneenä alle kuukauden tai jos olemme järjestäneet korvaavaa toimintaa keskeytyksen ajalla. Jäsenmaksun osuutta ei hyvitetä. Käsittelemme kaikki pyynnöt ja pyynnön voi lähettää toimisto@vavo.fi. 

Mahdollistetaan yhdessä turvallinen harrastustoiminta. Kiitos yhteistyöstä!


Valkeakosken Voimistelijat ry
Hallitus

Lisätietopyyntöihin vastaamme tällä hetkellä sähköpostitse toimisto(at)vavo.fi