Vuokraa salia

Valkeakosken Voimistelijat tarjoaa mahdollisuuden vuokrata VaVo sali II:sta omaan käyttöön esim. lasten liikunnallisia synttäreitä ajatellen osoitteessa Mottitie 2, Valkeakoski.

  • Saat käyttöösi tilan synttärien järjestämiseen.
  • Saliltamme löytyy runsaasti jumppavälineitä, joiden avulla pystyt pitämään lapsille kivat, liikunnalliset synttärit.
  • Tarjoamme liike-/toimintakortit, joiden avulla pystyt halutessasi helposti rakentamaan synttäreille monipuolisen, välineitämme hyödyntävän liikunnallisen temppuradan
  • Saat tuoda halutessasi tilaan omat tarjottavat ja somistukset
  • Salilla olevat musiikinsoittolaitteet ovat vuokraajan käytettävissä
  • Salilla ei ole automaattisesti kahvin- ja vedenkeitintä tai mikroa, mutta ne ovat saattaville erillisestä pyynnöstä. Tilan somistus, pöytäliinat yms. sekä juhlien tarjoilu ovat vuokraajan vastuulla.

Tilan vuokrauksen hinta syntymäpäiville on edullinen 24 euroa/tunti, joka sisältää kaiken yllämainitun (minimi laskutettava aika 3 tuntia). Tilojen siivoaminen kuuluu vuokraajalle (salilla valmiina siivousvälineet). Varatun ajan tulee pitää sisällään myös ennakkojärjestelyihin ja loppusiivoukseen käytettävä aika.


Salimme liikuntatilassa synttärien yhteydessä lapset pääsevät samalla tutustumaan Valkeakosken Voimistelijoiden tarjoamiin liikuntamahdollisuuksiin.

Haluatko ohjaajan mukaan juhliin? 
Osaavat ohjaajamme tulevat mielellään pitämään liikunnaliset synttärit lapsille. Ohjaaja maksaa 25€/h, veloitus salivuokran yhteydessä. Kysy lisää tai varaa lomakkeella ohjaaja lisätietoa kohdassa. 


Laskutus 

Laskutus tapahtuu varauksen jälkeen sähköpostitse. Käytämme laskutuksessa sähköistä jäsenrekisteriämme, myClubia. Jos et ole VaVon jäsen, käy rekisteröitymässä myClubiin ennen juhlia tästä linkistä (tästä ei synny sinulle ylimääräistä kustannusta).


Vuokrattavissa olevat ajat

Sali on vuokrattavissa pääsääntöisesti silloin, kun salilla ei ole harrasteryhmien jumppia käynnissä. 

Seuraavat vapaat viikonloppuajat: 

HelmikuuLauantait ja sunnuntait
MaaliskuuLauantait ja sunnuntait


Tiedustelut p. 044 974 3630 / Salla tai liikunnanohjaaja(at)vavo.fi

Voit tehdä alustavan varauksen myös alla olevalla lomakkeella. Tämän jälkeen sinuun ollaan yhteydessä sähköpostitse/puhelimitse.

Salivaraus kutsuja varten | VaVo sali II

Varaajan yhteystiedot: