Kesätöihin uimaopettajaksi!

26.3.2024

Valkeakosken Voimistelijat etsii kesätöihin Valkeakoskelle uimaopettajaa ohjaamaan lasten rantauimakouluja kahden viikon ajaksi kesä-heinäkuun vaihteessa. Rantauimakoulun opettajana vastaat kokonaisuutena uimakoulutoiminnan suunnittelusta ja toteuttamisesta. Ohjaat päivittäin noin 5 alkeis- ja alkeisjatko/jatkotasoisten uimakouluryhmien uimaharjoitteet ja uimakoulun muun sisällön. Useimmissa ryhmissä vasta opetellaan uimisen alkeita. Apunasi toimii kaksi apuohjaajaa.

Edellytämme sinulla olevan Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliiton uimaopettajakoulutus tai vastaava pätevyys. Toivomme, että pidät lasten kanssa toimimisesta ja otat rohkeasti uimaryhmät hallintaasi. Aiempi kokemus lasten uimakoulujen ohjaamisesta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Omaat reippaan asenteen kylmiinkin olosuhteisiin ja innokkaan asenteen opetustyöhön.

Kesätyön ajankohta: 2 viikkoa kesä-heinäkuun vaihteessa, 24.6.-7.7.2024 Valkeakoskella Apian uimarannalla. Työhakemukset toivomme osoitteeseen toimisto@vavo.fi pe 12.4.2024 mennessä.

Lisätietoja työtehtävästä liikunnanohjaaja@vavo.fi / 044 974 3630.