Syksyn jumpat alkavat 30.8., ilmoittaudu jumpille 18.8. alkaen

8.8.2021

Kesälomat ovat päätöksessään ja mukava arki harrastuksineen odottaa taas nurkan takana. 

Syksyn jumppakausi ja tuntikalenterit

VaVon syksyn harrastejumpat alkavat ma 30.8.  Ensimmäinen jumppaviikko on maksuton tutustumisviikko kaikilla tunneillamme. 

Monipuoliset tuntikalenterimme löydät sivuiltamme.

Katso tästä lasten ja nuorten syksyn tuntikalenteri

Katso tästä aikuisten syksyn tuntikalenteri

Tuntikalentereissamme on tuttujen tuntien ohella myös uutuuksia. Aikuisten pääsevät mm. vesijumpalle ja pitkästä aikaa myös Zumbailemaan. Lapsille puolestaan tarjolla on pienten poikien oma Batmanit-ryhmä sekä uusi aloittava Joukkuevoimistelun valmennusryhmä Karamellit v. 2015-2016 syntyneille voimistelijoille.  Lue lisää Karamelleistä.


Ilmoittaudu jumpille MyClubin kautta

Ilmoittautuminen kaikkiin ryhmiin alkaa ke 18.8. klo 10. Olethan siis nopea ja varaa paikka mieleiseen harrastukseen syksyksi. Ilmoittautumisjärjestelmämme on vaihtunut ja kaikki ilmoittautumiset tehdään MyClub-palvelun kautta. 
Tarkemmat ilmottautumisohjeet löydät täältä. 
Täydennämme ilmoittautumisohjeita vielä, joten seuraa sivujamme. Jotta varsinainen ilmoittautuminen onnistuu sujuvasti, kannattaa palveluun käydä rekisteröitymässä ennakkoon (eli luoda käyttäjätunnukset itselle ja mahdolliselle alaikäiselle ilmoitettavalle).


Mikäli sinulla on kysyttää syksyn jumpista, tavoitat meidät parhaiten toimisto(at)vavo.fi. Palaamme sinulle mahdollisimman pian.