Tunnelmia Gymnaestradasta

16.6.2022

Voimistelun suurtapahtuma Gymnaestrada valtasi Tampereen 9.-12.6. Mukana oli lähes 140 VaVolaista ja yli 10 000 voimistelijaa nauttimassa yhteisöllisyydestä, voimistelun ilosta ja kauniista kesästä. Katso alta tunnelmia VaVo:laisten matkasta!

VaVolaisia nähtiin eri näytöksissä, kilpailuissa ja kaupungin esiintymislavoilla. Perjantai-illan Nokia Areenalla järjestettyyn Show it! -näytökseen oli valittu  seuramme upea Kilpa-aerobicin Let'sAerodance-esitys useiden hakijoiden joukosta. LIsäksi VaVosta osallistuttiin myös näytöksessä esitettyyn Elämä on matka -ohjelmaan. Perjantaina ja lauantaina VaVo:n kilpa-aerobiccarit kilpailivat kilpasarjojen mestaruuskilpailuissa Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa.  ShowManyGirls puolestaan esiintyi perjantaina Keskustorin lavalla Ikäkriisikö -ohjelmallaan. 

Sunnuntain Unelmia -päätösjuhlassa seurastamme esiintyi voimistelijoita kuudessa eri kenttäohjelmassa. Taitojaan pääsivät näyttämään perheliikunnan pienimmät Robotit-ohjelmassa, kilpa-aerobiccarit Me ollaan #voimistelu -ohjelmassa, joukkuevoimistelijat Jos kuussa voisi tanssia -ohjelmassa, kuntoilijat Kiertoradalla -ohjelmassa sekä naiset tanssillisen voimistelun ohjelmissa Ystäväni elämäni ja Kirkkaan Vedet. Päätösjuhlassa esiintyi kaikkinee yhteensä 4500 voimistelijaa aurinkoisella Ratinan stadionilla täyden pääkatsomon edessä.

Ensi kesänä voimistelumatkat jatkuvat, kun luvassa on voimistelun World Gymnaestrada Amsterdamissa. Lähde mukaan! Lisätietoja seuran gymppi Terhi Rantaselta. Lue lisää tästä.