Info, aikataulut, suoritusjärjestys

Kiitos ilmoittautumisestanne Harkkakisaan 3.10. Valkeakoskelle. Tässä tapahtuman infoa, kysymyksissä auttaa Johanna Sundström; 0400 845 664 / johanna.sundstrom(at)vavo.fi

AIKA
Lauantaina 3.10.2020

PAIKKA                       
VaVo:n treenisali, Mottitie 2, 37600 VALKEAKOSKI

PYSÄKÖINTI
Auton voi pysäköidä seuraaville paikoille: Mottitie 4:n pihaan, Teboilin vieressä olevalle parkkipaikalle, Lumikorvenkadun varrella olevalle hiekkalevikkeelle sekä talon päädyssä olevalle hiekka-alueelle. Muiden rakennusten pihaan ei ole soveliasta pysäköidä. Myös Apian uimarannalle mentävän tien varressa on iso hiekkakenttä jonne auton voi viedä. 

AIKATAULU
VaVo salin ovet avataan klo 8:30. Olemme jakaneet lämmittelyajan tarkkaan joko Huovisen salille (naapurisali) tai VaVo saliin. Pyydämme, että noudatatte tarkkaan aikataulua, jotta vältämme turhaa oleskelua kisapaikalla tai lämmittelytilassa. Otathan huomioon, että VaVo salilla tai naapurisalissa ei voi meikata tai laittaa hiuksia, paikalle tullaan valmiina. Kisapaikalla voi vaihtaa kisapuvun, ei muuta. Aloitamme kilpailun 3-luokan yksilö- ja joukkuesarjalla klo 10:00, tarkempi aikataulu on luettavissa suoritusjärjestyksestä.

TUOMARIT
Erillistä tuomarikokousta ei pidetä vallitsevan koronatilanteen vuoksi. Jokaiselle tuomarille menee ennakkoon tieto mitä hän tuomaroi missäkin blokissa. Tuomareille on tarjolla koko päivän ajan pientä ruokaa ja juomaa. Ilmoitathan mahdolliset ruoka-aineallergiat mahdollisimman pian Johannalle. VaVo ei vastaa tuomareiden matkakuluista. Tuomaripaneelit lähetetään tuomareille viikolla 40. 

OSALLISTUMISMAKSUT
2-6-luokat 17 € / hlö / ohjelma. Osallistumismaksut tulee suorittaa erillisellä, yhteyshenkilölle lähetettävällä laskulla eräpäivään mennessä. Kuitin voi joko ennakkoon skannata/valokuvata Johannalle tai ottaa mukaan kisaan ja näyttää aamulla Johannalle.

HARJOITTELU JA LÄMMITTELY
Poikkeuksellisesti emme harjoittele parketilla ennen omaa blokkia. Lämmittely tapahtuu joko Huovisen salilla tai VaVo salin puolella. Punaiselle kanveesille pääsee 10 minuuttia ennen omaa suoritusta. Kanveesi on vain 4 seuraavan ohjelman voimistelijan käytössä. Huovisen salilla on VaVo valmentaja kellottamassa milloin voimsitelija voi tulla lämmittelemään ja milloin on aika siirtyä kanveesille odottamaan omaa vuoroa. Lämmittelyyn on varattu 1h aikaa, tätä aikaa ei saa ylittää. Lämmittelyyn voi käyttää tuntia lyhyemmän ajan.

MUSIIKKI
Kilpailumusiikit on pitänyt lähettää mp3 muodossa osoitteeseen: musiikit.vavo@gmail.com. Jos et ole vielä lähettänyt musiikkeja, teethän sen mahdollisimman pian. Otathan mukaasi varalevyn, jossa on seuran kaikki musiikit 1-2 levyllä. 

VAIKEUSLIIKELOMAKKEET
Vallitsevan koronatilanteen vuoksi pyrimme välttämään papereiden käsittelyä. Tämän vuoksi tapahtumasta ei tällä kertaa saa palautetta vaikeusliikelomakkeella. Halutessanne palautetta tuomareilta voit kysyä suoraan tuomarilta kisan jälkeen palautteen. 

PALKINTOJEN JAKO JA TULOKSET
Palkintoja ei tällä kertaa jaeta. Julkaisemme sarjojen voittajat nettisivuillamme. Luemme päivän aikana tuloksia, julkaisemme ne näillä sivuilla tapahtuman jälkeen. Emme tulosta salin seinille tuloksia, jotta vältämme mahdolliset ylimääräiset oleskelut seinien luona ja tätä myötä kontaktit. 

MUUTA OHJEISTUSTA
Suosittelemme kasvomaskien käyttöä valmentajille sekä voimistelijoille, jolloin he eivät valmistaudu kisaan. Varsinkin, jos jäädään odottamaan seuraava suoritusta on maskin käyttö suositeltavaa. Maskin hankinnasta vastaavat voimistelijat ja valmentajat itse. VaVo ei osta kaikille osallistujille kasvomaskeja. 

Oman suorituksen jälkeen on muutama minuutti aikaa tehdä loppuverryttely ja venyttely siellä, missä juuri sillä hetkellä on tilaa eniten. Tämän jälkeen on voimistelijan poistuttava VaVo salilta / Huovisen salilta. Ylimääräistä oleskelua on vältettävä kisapaikalla. Kannustamaan ei voi jäädä oman suorituksen jälkeen muita. Otattehan huomioon, että ennen omaa suoritusta voi kannustaa toisia voimistelijoita taputtamalla, huutaminen ilman kasvomaskia ei ole suotavaa. 

Jokainen valmennusryhmä voi tuoda maksimissaan 1 valmentajan kisapaikalle. Pyrimme tälläkin rauhoittamaan kisatilan ja valmistautumistilan kisaan valmistautuville voimistelijoille.

Emme ota VaVo salille yleisöä. Tapahtuma tullaan striimaamaan, maksuton katselulinkki lähetetään seurojen yhteyshenkilöille ja VaVon vastuuvalmentajille ennen tapahtumaa. 

 

TERVETULOA MUKAVAN RENTOON HARKKAKISAAN!  

Valkeakosken Voimistelijat ry
Johanna Sundström 0400 845664, johanna.sundstrom(at)vavo.fi