Kutsu

Valkeakosken Voimistelijat ry järjestää ensimmäistä kertaa kahden lajin kisakauden aloittajaiset, Harkkakisat. Tervetuloa kilpa-aerobicin ja joukkuevoimistelun Harkkakisoihin Valkeakosken Liikuntahallille. Aloitamme epävirallisesti kansallisen kilpailukauden ennen lajien virallisen kauden avausta. Kilpailu on edelleen varsinaiseen kisakauteen valmistavana "pikkukisa”, eli ei siis haittaa, vaikka harkkakisassa ei olisi vielä ohjelmat täydessä iskussa.

AIKA
Lauantaina 3.10.2020

PAIKKA                       
Valkeakosken liikuntahalli, Apiankatu 7, 37600 VALKEAKOSKI

JÄRJESTÄJÄ              
Valkeakosken Voimistelijat ry

SARJAT                       
Kilpa-aerobic: Kaikki sarjat luokista 2-6 ovat mukana.
Joukkuevoimistelu: vapaasarjat: 8-10v., 10-12v., 12-14v. harraste ja kilpasarjat

SÄÄNNÖT                 
Kilpa-aerobic:
2 lk 8-9v. Ohjelmasarja (joukkue 3-6 hlöä)
3 lk yli 9v. yksilöt ja joukkueet (3-6 hlöä)
3 lk ND 9-11v. IW, IM, MP, TR, GR
4 lk Kilpasarja IW, IM, MP, TR
4 lk AG 1 IW, IM, MP, TR, GR
5 lk Kilpasarja IW, IM, MP, TR
5 lk AG 2 IW, IM, MP, TR, GR
6lk Kilpasarja IW, IM, MP, TR
6 lk SEN IW, IM, MP, TR, GR
Aerodance 12-17v
Aerodance yli 18v

Joukkuevoimistelu:
https://www.voimistelu.fi/fi/L%C3%B6yd%C3%A4-voimistelu/Joukkuevoimistelu/Kilpailu/S%C3%A4%C3%A4nn%C3%B6t

ALUSTAVA AIKATAULU
Aikataulu tarkentuu ilmoittautumisten jälkeen. Tulemme viemään päivän läpi blokkeina, jaamme molempien lajien suorituksia tasaisesti sarjoittain blokkeihin. Blokkijako ilmoitetaan viimeistään viikolla 39. Tapahtuma alkaa klo 10:30, voimistelijoilla ei ole mahdollisuutta harjoitteluun tai alueen kokeiluun ennen omaa kilpailusuoritusta. 

ILMOITTAUTUMISET
Ilmoittautumiset tulee tehdä Harkkakisan ilmoittautumislomakkeella 20.9.2020 mennessä osoitteeseen johanna.sundstrom(at)vavo.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee ilmoittaa myös seuran yhteyshenkilö, jolle kilpailuinfot lähetetään.

TUOMARIT
Jokaisen kilpailuun osallistuvan seuran tulee ilmoittaa vähintään yksi tuomari / blokki. Blokkeja tulee olemaan maksimissaan 5. Tuomarit ilmoitetaan 20.9. mennessä Johannalle. Seurat huolehtivat itse tuomareiden matkakustannuksista, VaVo ei maksa tuomareille matkoja, mutta kaffetta ym. hyvää on tarjolla päivän aikana. Ilmoittelemme tuomariston roolit, kunhan ilmoittautumiset ovat ohi (tässä kisassa emme arvo paneeleja, vaan jokainen tuomari harjoittelee jokaista roolia mahdollisuuksien mukaan).

KILPAILULISENSSI JA VAKUUTUKSET
Järjestäjä ei ole vakuuttanut kilpailijoita, eli jokaisen kilpailijan tulee siis huolehtia oman vakuutuksensa voimassaolosta.

OSALLISTUMISMAKSUT
2-6-luokat 17 € / hlö / ohjelma, joukkuevoimistelussa 70 € / joukkue. Osallistumismaksut tulee suorittaa erillisellä, yhteyshenkilölle lähetettävällä laskulla eräpäivään mennessä. Kuitin voi joko ennakkoon skannata/valokuvata Johannalle tai ottaa mukaan kilpailupaikalle ja näyttää aamulla Johannalle. 

RUOKAILU
Harkkakisoisssa ei ole tarjolla lämmintä ruokaa osallistujille, mutta liikuntahallin välittömässä läheisyydessä on K-Market, josta voi käydä ostamassa kisaevästä. Tuomareille tarjotaan päivän aikana lounas ja pientä välipalaa. Ilmoitathan tuomareiden mahdolliset erityisruokavaliot ilmoittautumisen yhteydessä Johannalle.

HARJOITTELU
Vallitsevan koronatilanteen vuoksi emme järjestä voimistelijoille harjoituksia ennen omaa suoritusta. 

MUSIIKKI
Kilpailumusiikit tulee lähettää mp3-muodossa osoitteeseen musiikit.vavo@gmail.com. Lähetäthän musiikit 22.9.2020 mennessä nimeämällä ne seuraavasti: Sarja_luokka_Nimi_seura.mp3, esim. AG2_IW_OLLILA_Auli_VaVo tai 8-10v._Sienna_VaVo. Otathan myös mukaasi varalevyn tai muistitikun, jossa on seuran kaikki musiikit. 

TUOMARIPALAUTE
Halutessasi palautetta kilpailusuorituksesta voit kysyä palautetta suoraan tuomarilta. Tässä tapahumassa emme jaa kirjallista palautetta Koronatilanteen vuoksi. 

PALKINTOJEN JAKO
Emme jaa palkintoja tapahtumassa vallitsevan koronatilanteen vuoksi. Julkaisemme jokaisen sarjan voittajat ja kategoriat aina sarjan päätyttyä. Kaikki tulokset julkaistaan näillä sivuilla tapahtuman jälkeen. 

KUTSUTUT SEURAT
Ennakkotiedoista poiketen joudumme rajaamaan kutsuttavia seuroja. Kutsumme mukaan seuroja, jotka ovat n. 80 km säteellä Valkeakoskelta. Näin noudatamme Suomen Voimisteluliiton suositusta osallistua lähikilpailuihin. 

TERVETULOA MUKAVAN RENTOON HARKKAKISAAN!  

Valkeakosken Voimistelijat ry
Johanna Sundström 0400 845664, johanna.sundstrom(at)vavo.fi