Kutsu

Valkeakosken Voimistelijat ry järjestää tutun kisakauden aloituksen lokakuun alussa. Tervetuloa kilpa-aerobicin Harkkakisoihin VaVo salille Valkeakoskelle. Kilpailu on edelleen varsinaiseen kilpailukauteen valmistavana "pikkukisa”, johon kutsumme muutaman seuran mukaan eli ei siis haittaa, vaikka harkkakisassa ei olisi vielä ohjelmat täydessä iskussa.

AIKA
Sunnuntai 3.10.2021

PAIKKA                       
VaVo sali, Mottitie 2, 37600 VALKEAKOSKI

JÄRJESTÄJÄ               
Valkeakosken Voimistelijat ry

SARJAT                        
Ikäkausisarjat 
8-9v. sekapari, joukkue (3hlöä), ryhmä (5hlöä) 
10-11v. yksilö tytöt, yksilö pojat, sekapari, joukkue (3hlöä), ryhmä (5hlöä)
12-14v. yksilö tytöt, yksilö pojat, sekapari, joukkue (3hlöä), ryhmä (5hlöä)
15-17v. yksilö naiset, yksilö miehet, sekapari, joukkue (3hlöä), ryhmä (5hlöä)
Aikuiset yli 18v. yksilö naiset, yksilö miehet, sekapari, joukkue (3hlöä), ryhmä (5hlöä)

Luokkasarjat
3lk yli 9v. yksilö tytöt, yksilö pojat, joukkueet (3-6 hlöä)
4lk yli 12v. yksilö tytöt, yksilö pojat, joukkueet (3-6 hlöä)
5lk yli 15v. yksilö tytöt, yksilö pojat, joukkueet (3-6 hlöä)
6lk yli 18v. yksilö naiset, yksilö miehet, joukkueet (3-6 hlöä)
Aerodance 12-17v.
Aerodance yli 18v.

SÄÄNNÖT                  
Noudatamme tapahtumassa kansallisia sääntöjä (luokkasarjat + 8-9v) sekä kansainvälisiä sääntöjä (ikäkausisarjat). 

ALUSTAVA AIKATAULU
Aikataulu tarkentuu ilmoittautumisten jälkeen. Tulemme viemään päivän läpi blokkeina,  blokkijako ilmoitetaan viimeistään viikon 39 alussa. Kilpailu alkaa klo 10:00, voimistelijoilla ei ole mahdollisuutta harjoitteluun tai alueen kokeiluun ennen omaa kilpailusuoritusta. 

ILMOITTAUTUMISET 
Ilmoittautumiset tulee tehdä Harkkakisan ilmoittautumislomakkeella 20.9.2021 mennessä osoitteeseen johanna.sundstrom(at)vavo.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee ilmoittaa myös seuran yhteyshenkilö, jolle kilpailuinfot lähetetään.

TUOMARIT 
Jokaisen kilpailuun osallistuvan seuran tulee ilmoittaa vähintään yksi tuomari / blokki. Blokkeja tulee olemaan maksimissaan 5. Tuomarit ilmoitetaan 20.9. mennessä Johannalle muun ilmoittautumisen yhteydessä. Seurat huolehtivat itse tuomareiden matkakustannuksista. VaVo ei maksa tuomareille matkoja, mutta kaffetta ym. pientä evästä on tarjolla päivän aikana. Ilmoittelemme tuomariston roolit, kunhan ilmoittautumiset ovat ohi (tässä kisassa emme arvo paneeleja, vaan jokainen tuomari harjoittelee jokaista roolia mahdollisuuksien mukaan).

KILPAILULISENSSI JA VAKUUTUKSET 
Järjestäjä ei ole vakuuttanut kilpailijoita, eli jokaisen kilpailijan tulee huolehtia oman vakuutuksensa voimassaolosta. Emme vaadi tapahtumaan lisenssiä. 

OSALLISTUMISMAKSUT 
15 € / hlö / ohjelma
Osallistumismaksut tulee suorittaa erillisellä, yhteyshenkilölle lähetettävällä laskulla eräpäivään mennessä. Kuitin voi joko ennakkoon skannata/valokuvata Johannalle tai ottaa mukaan kilpailupaikalle ja näyttää aamulla Johannalle. 

RUOKAILU
Harkkakisoissa ei ole tarjolla lämmintä ruokaa osallistujille, mutta VaVo salin läheisyydessä on kaksi K-Markettia, joista voi käydä ostamassa kisaevästä. Tuomareille tarjotaan päivän aikana lounas ja pientä välipalaa. Ilmoitathan tuomareiden mahdolliset erityisruokavaliot ilmoittautumisen yhteydessä Johannalle.

LÄMMITTELY
Vallitsevan koronatilanteen vuoksi emme järjestä voimistelijoille erillistä harjoitusaikaa parketilla. Lämmittely tapahtuu viereisellä salilla (Mottitie 4) ja/tai VaVo salin eteisessä. 

MUSIIKKI
Kilpailumusiikit tulee lähettää mp3-muodossa osoitteeseen musiikit.vavo@gmail.com. Lähetäthän musiikit 27.9.2021 mennessä nimeämällä ne seuraavasti: Sarja_luokka_Nimi_seura.mp3, esim. AG2_IW_JUMPPAAJA_Johanna_VaVo. Otathan myös mukaasi varalevyn tai muistitikun, jossa on seuran kaikki musiikit. 

TUOMARIPALAUTE
Halutessasi palautetta kilpailusuorituksesta voit kysyä palautetta suoraan tuomarilta. Tässä tapahumassa emme jaa kirjallista palautetta koronatilanteen vuoksi. 

PALKINTOJEN JAKO
Jokaisen sarjan kolme parasta palkitaan blokin päätteeksi. Palkintojen jakoon ei ole pakko jäädä, palkinto voidaan antaa seuran yhteyshenkilölle tapahtuman jälkeen. Julkaisemme jokaisen sarjan voittajat ja kategoriat aina sarjan päätyttyä. Kaikki tulokset julkaistaan näillä sivuilla tapahtuman jälkeen. 

Tapahtumasta lähetetään livestream Solidsportin kautta.

TERVETULOA MUKAVAN RENTOON HARKKAKISAAN! 

Valkeakosken Voimistelijat ry
Johanna Sundström 0400 845 664, johanna.sundstrom(at)vavo.fi


Pidätämme oikeudet muutoksiin.