Kisakatselmukset


Kilpa-aerobicin syksyn 2022 kisakatselmus järjestetään sunnuntaina 2.10. VaVo salilla (Mottitie 2) klo 11:00-n. 14:00. Salin ovet avataan klo 9:45. Katselmukseen osallistuvat kaikki kilpailevat valmennusryhmien voimistelijat. Katselmus on voimistelijoiden tapahtuma, jossa he pääsevät esiintymään muille ryhmille ja  saavat palautteen suorituksista seuran tuomareilta ja valmentajilta. Syksyllä 2022 emme järjestä harkkakisaa vaan poikkeuksellisesti tuomarit antavat jo kisakatselmuksesta pisteet. 

Tarkempi aikataulu katselmuksesta on lähetetty perheille ja suoritusjärjestys löytyy myös VaVo salin seinältä. Toivomme, että kaikki alkupuolikkaan voimistelijat jäävät katsomaan ja kannustamaan suoritukset loppuun asti. Katselmuksen päätteeksi otetaan yhteiskuva kaikista esiintyjistä (huom! muista edustustakki), jonka jälkeen vastuuvalmentajat käyvät voimistelijoiden kanssa pisteet ja palautteet läpi. 

Vaatetus: seuran edustustakki, seuran edustustoppi (Noname), kokomustat trikoot/shortsit, valkoiset sukat, kengät/tossut

Hiukset siististi nutturalle.


Alla olevasta kuvakkeesta painamalla pääset seuraamaan katselmuksen livestreamia su 2.10. klo 11:00 alkaen.
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠