Kisakatselmukset


Kilpa-aerobicin syksyn 2023 kisakatselmus järjestetään keskiviikkona 4.10. Liikuntahallilla klo 16:00-19:00. Katselmukseen osallistuvat kaikki kilpailevat valmennusryhmien voimistelijat (pl. Bulgariaan lähtevät). Katselmus on voimistelijoiden tapahtuma, jossa he pääsevät esiintymään muille ryhmille ja  saavat palautteen suorituksista seuran tuomareilta ja valmentajilta. Syksyllä 2023 emme järjestä harkkakisaa vaan poikkeuksellisesti tuomarit antavat jo kisakatselmuksesta pisteet. 

Tarkempi aikataulu katselmuksesta on lähetetään perheille ja suoritusjärjestys löytyy lähempänä tapahtumaa myös VaVo salin seinältä. Toivomme, että kaikki alkupuolikkaan voimistelijat jäävät katsomaan ja kannustamaan suoritukset loppuun asti. Katselmuksen päätteeksi otetaan yhteiskuva kaikista esiintyjistä (huom! muista edustustakki), jonka jälkeen vastuuvalmentajat käyvät voimistelijoiden kanssa pisteet ja palautteet läpi. 

Vaatetus: seuran edustustakki, seuran edustustoppi (Noname), kokomustat trikoot/shortsit, valkoiset sukat, kengät/tossut

Hiukset siististi nutturalle.